SENSEI SUSHI CULEMBORG

SENSEI SUSHI CULEMBORG Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 553 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sensei Sushi Culemborg. Meer weten? Ontdek meer

4 jul 2022 om 8:32 We wonen niet om de hoek dus 50 min bezorgtijd is echt redelijk en bovendien zoals afgesproken. Alles lekker, mooi en goed verzorgd. Meeste variatie. Beste keuze id omgeving.
3 jul 2022 om 20:37 Snel klaar en goed eten
3 jul 2022 om 19:01 Snel bezorgd, ondanks afstand en zondagavond. Pokebowls en de sush waren lekker. Goed alternatief voor junkfood :)
2 jul 2022 om 20:52 Eten was lekker precies hoe ik het verwacht had met snelle bezorging om 6 uur nog
1 jul 2022 om 19:54 perfect
30 jun 2022 om 20:47 Heel lekker gegeten je proeft echt de kwaliteit van de vis …. Vriendelijke bezorger voor mij wederom de beste sushi in Culemborg
27 jun 2022 om 19:14 Sushi was lekker. mag wel Iets kouder sommige dingen die waren lauw(hoorde koud te zijn) Bezorging was best aan late kan als je al vroeg in middag besteld voor 18:00 en ze komen 19:00) Maar dit zijn verbeter puntjes :-) Al met al wel genoten
23 jun 2022 om 21:17 het was gewoon heerlijk, ik heb ervan genoten
23 jun 2022 om 20:39 Alleen maar positief. Sneller geleverd dan aangegeven en we kregen er ook gratis extra Crispy sushi bij =)
23 jun 2022 om 19:49 Keurig op zelfs te vroeg en super lekkere sushi . Lekker vers . Ik ga daar zeker weer bestellen
22 jun 2022 om 20:26 Heerlijk!
21 jun 2022 om 19:22 Heerlijke Sushi!, Bestelling bleek niet volledig te zijn. Na kort telefonisch contact, adequaat opgelost en het ontbrekende onderdeel van de bestelling netjes nageleverd en daarboven op ook nog een kleine attentie in de vorm van drinken. Hulde! :)